Our blog on English

Странице

петак, 6. новембар 2015.

UREĐENJE GARDEROBERA- How to create a wardrobe


     Barem dva puta godišnje padne vam napamet da detaljno uredite svoj garderober. Kao  i kod svakog uređenja dolazi do problema, a vama volja počinje da opada.
     Posle nekoliko trenutaka uzimate sve stvari i samo ih natrag ubacite. Šta ste uradili? Ništa!




Kod "temeljne" organizacije sređivanja garderobera treba podeliti stvari koje nosite na proleće i leti, a to su tanke stvarčice, i stvari koje nosite na jesen i zimi, a to su debele. Kada ste to uradili, uzmite i razvrtajte one stvari koje su vam nove, tek kupljene, malo starije ali nosive, i one koje nikada niste nosili ili možda pre 5. godina. Zapamtite jedno pri uređivanju da ono što nikada niste obukli nećete ni sada!
     Ono što vraćate lepo poslažite kako želite po bojama ili po nekoj sopstvenoj zamisli. Male stvari ili one što su već "ofucene" ili što nikada nećete nositi, stavite u jednu kesu ili  kutiju, ali ne vraćajte ih nazad niti ostavljati po drugim sobama, tavanu, podrumu... to dajte nekome kome treba.
     Odnesite u Crveni krt, Dom za nezbrinutu decu, neke stvarčice podelite prijateljima, rodbini... Što se tiče deljenja gledajte da to bude koliko-toliko nosivo.
     Nemojte davati nekome pocepano ili isprano, jer i ni vi ne bi želeli da dobijete tako nešto. Zato pravac garderober, ali pre toga pogledajte preporuke (inspiracija!).







Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.