Our blog on English

Странице

уторак, 3. новембар 2015.

SVAKI LAK TRAŽI SVOJU SENKU

     Najnovija modna zapovest glasi da senka za oči i lak za nokte treba da budu u istoj nijansi!

Godinama je važilo pravilo da lak i karmin treba da budu i istoj boji, ali ovo pravilo prirodno je moralo da se promeni. Nekada su se lakovi pravili uglavnom u bojama koje su prihvatljive na usnama.
Već dugo je, međutim paleta boja lakova toliko bogatija da je pravilo o slaganju sa ružem potpuno nefunkcionalno. Naravno da niko neće staviti crni ili zeleni karmin. Ali hoće senku. Fokus je na manikiru i prema  njemu se uklapa senka. U predstojećoj sezoni u modi će biti kratki nokti i jednostavan manikir.

          - SIVO je trendi -

      Sve sive nijanse lakova i senki, i mat i srebrne biće veoma moderne ove jeseni i zime. Osim sive, nosiće se i ostale hladne pastelne boje, poput lila, plave, tamnozelene... Ove boje lako su uklopive, a stoje lepo skoro svakome. Prikladne su za dan jer su diskretne i prefinjene,


          - KOBALT je moderno -

     Ovo je već druga sezona kako je kobaltplava boja hit. Na noktima, na očima, kako detalj u kosi... Ova boja dobro stoji i crnkama i plavušama, ali je primerena mladim devojkama. Postoji opasnost da žene u godinama izgledaju s takvom šminkom dosta starije.


          - CRNO je seksi -
     
     Crni smouki ajz i crni lak za nokte već su klasila. U modi su nekoliko sezona, a i dalje su vodeći trend. Ovaj stil više niko ne doživljava kao ekscentričan i ne vezuje ga samo za gotiku. Deluje seksi, zenstveno i dramatično.




          - BELO je elegantno -

     Minimalistički trend mlečnobelog manikira i istog takvog ajlajnera ili senke apsolutni je hit nastupajuće sezone. Ovaj spoj dobro stoji ženama svih uzrasta i odgovara svim prilikama. Deluje čisto i elegantno tako da je idealan za prave dame.




           - CRVENO je večno -

     Crveni lak za nokte koji je vanvremenski trend napravio je pometnju u doživljaju crvene senke za oči. Nekada je crveno na očima bilo nezamislivo, više nije. Važno je da vam to dobro stoji i da s ovako našminkate isključivo za večernje prilike. Na gornji kapak stavite masnu crvenu senku, a prethodno uz ivicu kapka izvucite crni ajlajner.


cene: 
Artdeco lak- 1,136 RSD
Artdeco senka za oči- 1,464RSD
Max Factor lak- 899RSD
Sephora olovka za oči- 1,370RSD
Oriflame lak za nokte- 299RSD
Chanel senka za oči- 3,922RSD
Chanel lak za nokte- 3,023RSD
Chanel senka za oči- 3,992RSD


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.