Our blog on English

Странице

уторак, 17. новембар 2015.

ROLKA- NAJUDOBNIJI JESENJI ODEVNI KOMAD ♡


     Ako izuzmeno kapute i jakne, glavni jesenji odevni komad su džemperi i rolke. Rolke su udobne, tople i meke, a proširenje koje ide uz vrat je odlična zamena za šal.
     




     1.Klasična:
Tanka, lagana, uska ( ide uz telo), rolka koja ide uz vrat i previja se na pola. Nosite je kao osnovu ispod jakne, blejzera ili velikih džempera kako bi vam bilo što toplije. Odlično ide i uz haljine bez rukava, tako da letnje haljine ne morju biti zaboravljene skoro cele godine.


     2.XXL rolka:
Udobna, topla, uglavnom pletena sa zanimljivim radom po sebi u vidu pletenice. Nosite je tako što ćete izabrati uske farmerke ili helanke, duboke čizme ili gumene, koje su idealne za kišne dane. Ako Vam je rolka predugačka, možete je nositi i kao haljinu uz duboke čizme.


Mogućnost da je uklopite uz različite stilove izdvaja je kao obavezan deo garderobe
 za ovu sezonu.


     3.Bez rukava:
Dugačka je i ide uz telo. Nosite je- kako je bez rukava, idealna je za kombinovanje sa kratkim bluzama ili haljinama sa dugim rukavima.


     4.Velika kragna:
Rolka je prevelika, presavijena i do par puta. Ovakve rolke se mogu pronaći u različitim veličinama i modelima i sve su u trendu. Ovaj model daje opušten izgled i obično se slaže uz farmerke. Takođe može predstavljati i prvi modni dodatak.
Kako je velika, može biti novi šal koji viri ispod jakne ili kaputa, a na vama je da odlučite da li ćete je izbaciti napolje ili ušuškati u jaknu.


     5.Plitka:
Ova rolka je za sve koji ne vole klasičnu dužinu rolke. Ide do sredine vrata i odličan izbor za one koje guši rolka "do ušiju". Za privlačenje pažnje na vaš vrat uzmite velike minđuše koje će odraditi svoju magiju. Ova rolka je idealna uz bilo koju odeću i slaže se uz sve - Farmerke, helanke, suknje.
Jednostavno je uvucite u donji deo odeće i dobićete izgled uz koji možete otići na posao, ali i na neku žurku.







Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.