Our blog on English

Странице

четвртак, 12. новембар 2015.

OBLIKUJTE SVOJU ZADNJICU


     Svi bi želeli da imaju "guzu" kao  Kim Karadašijan i njena sestra Kloi, Dženifer Lopez, Igi, Jen Selter... ali ne znaju kako? Mnoge poznate dame koje nose bujnu pozadinu nisu ni ušle u teretanu, a preko noći im je izrasla guza- prirodni, naravno!
     Pošto ta priroda košta , a mnogi nemaju novac da ulože u takvu investiciju, pronašli smo rešenje za vas. Sve što treba da uradite, jeste da obujete svoje sportske patike, obučete trenerku ili helanke i belu majicu. Na podu prostrete prostirku, ili ako imate joga stunjaču još bolje, i počnete da vežbate.       Vežbe treba raditi u početku svakodnevno, a kasnije kada rezultati nastupe, 3-4.x nedeljno. Vežbe nisu teške i trening treba da treje, barem pola sata.
     Trud i znoj će se isplatiti samo ukoliko budete uporni, ali zapamtite, niko nema guzu preko noći!!!



Hajde da počnemo...

  1. Čučnjevi- 50x3   Reč je o najboljnoj vežbi za učvršćenje zadnjice, ali i  bokova. Čučnjevi istovremeno aktiviraju mnogo mišića, Stanite uspravno, raširite noge, uvucite stomak, savijte kolena. Iz tog položaja se spuštajte i ostanite u njemu bar 5 sekundi. Nemojte osanjati na nožnim prstima. Ovo je vežba za zadnjicu, kukove i kvadriceps. Pored ovih čučnjeva, možete raditi i čučnjeve uza zid. Nalonite leđa na zid, lagano se spustite u polučučanj, pa se takođe polako podižete.


2. Vežba za zadnjicu i kukove- leva noga, desna ruka- desna noga, leva ruka. Radi se u stojećem položaju. 15x1

3. Iskorak- vežba za zadnjicu i bokove, unutrašnji deo butine.  10x1 u dve serije (može i sa tegićima od po 5kg). 

4. Izdizanje noge-vežba za zadnjicu i zadnju ložu. 30x1 (ovu vežbu možete još i raditi naslonjeni na laktovima)

5. Podizanje noge na boku- vežba za bokove i spoljne mišiće guze (može i u stojećem položaju)- 20x1

6. Podizanje karlice sa poda- vežba za zadnjicu, bokove i kvadriceps. Vežba za zadnju ložu (može i sa podignutom nogom).  30x1

7. Vežba za sadnjicu, unutrašnji deo butine i zadnju ložu.  20x1 









Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.