Our blog on English

Странице

недеља, 8. новембар 2015.

KNjIGA- ČOVEKOV NAJBOLJI PRIJATELj U SAMOĆI


     
     Najtraženija knjiga na Sajmu:
1.Zorana Jovanović- ZORANNAH LIFE & STYLE


Zavirite u Zoranin čudesni svet, ispunjen malim ritualima za dobro raspoloženje, praktičnim stilskim
savetima, neizbežnim pitanjima ljubavi i mnogo čime drugim. Zorana na originalan način pristupa temama važnim za svaku mladu devojku koja drži do sebe, a sve je obogaćeno njenim nezaboravnim i duhovitim opaskama, kao i ličnim iskustvima. Life & Style je štivo koje predstavlja ugođaj za sva čula i nesvakidašnji izraz kreativnosti ove talentovane i inspirativne mlade autorke.
Cena knjige u Vuklan knjižarama je 1,199 dinara.


Evo još nekih kniga:

2.MODA

Moda je ilustrovani vodič koji će vam približiti istoriju odeće i stila. Knjiga sadrži sve što treba da znate o modi – od starog Egipta do novih generacija, od Marije Antoanete, preko Džeki Kenedi, do Vivijan Vestvud i Aleksandra Makvina. Uživajte o sveobuhvatnoj istoriji kostima i saznajte kako su društvene okolnosti uticale na modne kreacije i ostavile svedočanstvo svog doba kroz modele koji su tada bili aktuelni. Odeća je oduvek bila odraz ličnog identiteta osobe koja je nosi, ali i verna slika socijalnih prilika i kulturnih normi perioda u kojem je nastala. Posmatrajući kostim kao svojevrsno svedočanstvo razvoja društva, Moda predstavlja sveobuhvatan, raskošno ilustrovan vodič kroz istoriju odevanja. Od ekstravagancije drevnog Egipta i starog Rima, preko očaravajućih srednjovekovnih odora i balskih haljina, pa sve do moderne ere vladavine legendarnih dizajnerskih kuća poput Šanela i Diora i aktuelnih kreacija sa crvenog tepiha, ova neponovljiva kolekcija kostima na najlepši način dočarava doba iz kojeg oni potiču.
Cena knjige u Vulkan knjižarama 8.990 dinara



Autor; Džasinda Vajlder
NASTAVAK HITA KAO DA SMO JEDNO Kada je Kajl Kalovej umro, odneo je jedan deo Nel sa sobom. Kajlova smrt zauvek je promenila život njegovih roditelja, brata Koltona, ali i Beke de Roze – Neline najbolje prijateljice, koja je neumorno pokušavala da joj pomogne da savlada tugu. Ipak, Bekinu stranu priče niko nije čuo, niti je iko znao koliko se njen sopstveni život u to vreme poremetio i promenio. Džejson Dorsi pozvao je Nel na sastanak nedelju dana posle njenog šesnaestog rođendana, ali se on nikada nije desio. Umesto toga, Džejson je završio sa Bekom. Tada nije bio svestan da će ga jedan sudbonosni susret odvesti na životno putovanje sa njom, uzbudljivo i nepredvidivo… „Naoružajte se maramicama, ugasite telefon i spremite se za prelepo emotivno putovanje.“ – Musing Maddie
Cena knjige u Vulkan knjižarama 899 dinara









    Нема коментара:

    Постави коментар

    Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.