Our blog on English

Странице

уторак, 22. новембар 2016.

NAŠMINKAJTE SE ZA 4500 DINARA !!!

   
     Za današnji post odlučila sam da pišem o tome kako možete kupiti i našminkati se sa šminkom u vrednoti do 4500 dinara. Ovo je najbolje za sve one koji tek počinju sa šminkanjem, jer iskreno neće vam biti potrebna skupašminka. Naravno da sve ovo mogu primeniti i oni koji žele da uštede na šminci, a i neke proizvodi jeftiniji mogu biti bolji od skupljih.
Pa da počnemo...

PUDER- pre svega obratite na boju pudera koja će odgovarati vašem tenu. Izbegavajte "modu Instagram šminkanja", a to su pideri u žučkastoj ili tamnijoj boji od vašeg tena. Puder koji sam ja pronašla kao jeftiniji jeste GOLDEN ROSE PERFECT FINISH LIQUED FOUNDATION cena  419,00 dinara u Lilly-ju.




Posebno je formulisana kako bi koži dala  prirodan  izgled. Lagana tekstura omogućava besprekorno nanošenje. Ima srednju moć pokrivanja.

PUDER U KAMENU- idealan je za matiranje šminke  i lica ukoliko imate masniju kozu ili T-zonu. 
GOLDEN ROSE SILKY TOUCH COMPACT POWDER cena 249 dinara. 

Mekanom teksturom daje vašem licu vedar i prirodan izgled tokom dugih sati.


KOREKTOR- najbolje da birate korektore koji mogu da prekriju nepravilnosti na vašem licu. Obratite pažnju ba boju.  Moj izbor je ESSENCE  CAMOUFLAGE CREAM CONCEALER cena 322 dinara. 

Kremasta tekstura je toliko maćna da svi neželjeni problemi na koži nestaju u tren oka. Dve nijanse svetlija i tamna mogu da se nanesu pojedinačno ili da se pomešaju kako bi se dobila odgovarajuća boja. 

RUMENILO-  kod odabira boje rumenila treba biti pažljiv. U nekom od narednih postova pisaću na temu odabira prave boje rumenila prema boji kože i kose. Moja preporuka za današnji post je ESSENCE GILRS JUST WANNA HAVE FUN -01 BARBIE GIRL cena 426 dinara. 

Trobojno rumenilo koje se može nanositi pojedinačno ili mešanjem i kombinovanjem nijansi na obrazima za svež i zdrav izgled.

KONTURISANJE- što se toga tiče, tu možete upotrebiti braon rumenilo, tamniji puder, bronzer ili korektor u tamnijoj nijansi. Ja sam odabrala bronzer od AURE za konturnisanje 404 COPACABANA cena 616 dinara. 

Uz pomoć mat teksture, sa ovim puderom možete lako  i efikasno naglasiti svoje konture  lica, ili da postignete efekat preplanulog tena.

SENKE ZA OČI- ukoliko ste početnik moj vam je savet da kupite  ESSENCE QUATRO senku , cena 388 dinara.


Savršeno usklađene nijanse boja i dugotrajni rezultat čine ovaj kvartret senki apsolutnim favoritom. 

OBRVE- kod ovoga obratite pažnju! Zaboravite na kockaste, debele i obrve u boji koja ne pdgovara vašem obliku lica, oka i boji kose. Vodite računa kod oblika jer vam može promeniti kompletno lice i učiniti ga vema neukusnim, a to vam nije cilj. ESSECE EYEBROW DESINGER olovka za obrve cena 189 dinara. 

Ima perfektnu četkicu na poklopcu koja pruža obrvama gladak i uredan izgled. 

AJLAJNER-  mnoge devojke i ako se dugo šminkaju ne umeju da nanesu ajlajner tako da se nemojte  puno brinuti ako vam ne uspe iz "prve". Potrebna je samo vežba. MISS SPORTY STUDIOLASH  cena 293 dinara. 

Tečni ajlajner omogućava precizno iscrtavanje konture oka. Kremasta tečnost se nanosi uz pomoć četkice. Veoma je  tanka, uz pomoć jednog poteza napravi finu liniju. 

OLOVKA ZA OČI- ističe vaše oči. Nijansu birajte prema boji očiju, a najbolje je nude, crna ili bela koje svima ističu oko. ESSENCE KAJAL cena 122 dinara



MASKARA-  najbitnija, daje sjaj i otvara oko. Produzava, daje volumen i  gušče trepavice.  GOLDEN ROSE WONDER LASH MASCARA cena 489 dinara. 

Ekskluzivna formula daje vašim trepavicama do 12x veći volumen pomoču jedinstvene četkice kojom se maskara lako nanosi i čini trepavice gušćom od korena do vrha. Stvara veći volumen , daje im dužinu i podiže ih. Intezivna crna boja daje snažan i dramatičan izgled .

BALZAM ZA USNE- pre nanošenja bilo kojeg ruža ili sjaja, neophodno je da hidrirate usne, i date im mekoću. To ćete učiniti uz pomoć VZK balzama za usne  cena 118 dinara.

OLOVKA ZA USNE-  za precizno definisanje usana. Izbegavajte precrtavanje preko linije. delovaće kao da ste popili kafu :)  LLUMS LIP LINER cena 160 dinara. 



RUŽ ZA USNE-  LLUMS LIP LOVING HIDRANTNI ruž za usne, cena 331 dinar. 

Sa savršenom pokrivnom i intenzivnom bojom u samo jednom sloju. Ne skuplja se u sitnim porama oko usana i ne suši ih. Lako se nanosi. 

SJAJ ZA USNE- kao finiš vašeg Make up-a neka bude sjaj. Bio on mat ili sjajan. Moj izbor MISS SPORTY PECIOUS SHINE 3D cena 284 dinara. 




Celokupna kupovina ovih proizvoda u Lilly-ju, obnovljena ili prva "Make up" kolekcija izneće vas  4, 146 dinara. 









Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.