Our blog on English

Странице

среда, 22. јун 2016.

ODABERITE IDEALNI KUPAĆI KOSTIM


     Idealni kupaći kostim svojim krojem, materijalom i printom bi trebao odgovarati našoj građi i u prvi plan stavljati naše atribute, a sakriti fizičke nedostatke. Potraga za onim u kome ćemo se osećati poželjno i samouvereno nije lak zadatak.

 KRUŠKA GRADJA


Zene koje imaju šire bokove nego ramena, trebale bi da nose što jednostavnije gaćice, a gornji deo bi se trebao vezivati  oko vrata. Naime, takav  način vezivanja vizuelno širi ramena. Veoma je bitna tačna veličina. Kod žena sa kruška građom potreban je veći donji deo od gornjeg. 





PEŠČANI SAT

Za razliku od naglašenih bokova, građa peščanog sata ima uzak struk te istaknute obline u grugima i bokovima. Ako su oblikovane obline bitno je da naglasite žensku liniju. 






SA MALIM ILI VELIKIM GRUDIMA

Kada je veličina grudi u pitanju pravi kupaći čini čuda. On može vizuelno povećati grudi ili ih pak smanjiti.Najidealniji za žene sa malim grudima su dvodelni lupaći jarkih boja ili sa naborima ili povećanim dezenima u gornjem delu. Neizvesni su modeli sa pish app efektom, kao i banana modeli koji su kao stvoreni za žene sa malim grudima. Izbegavajte jednobojne i trougle kupaće koji će dodatno smanjiti vaše grudi.






Žene sa velikim grudima trebaju da biraju tamnije boje. Preporuka su jednodelni kupaći kostimi, a u slučaju dvodelnog gornji deo bi trebao imati dodatnu traku ispod grudi.  Izbegavajte volane i nabore, upadljive uzorke, trougle sa tankim trakama. Uvek birajte deblje brtelice koje su stvorene za veće grudi.




RAVNE LINIJE

Mršave žene, osim malih grudi često imaju neistaknut struk. No brojni su modeli koji vešto stvaraju efekat istaknutog struka. Da bi istakli sutruk i dobili efekat peščanog sata preporučuju se jednodelni sa otvorom sa strane, a istovremeno ističe bokove  te ih čini većim. Boje su dozvoljene, mada je efekat kod tamnijih bolji.


























Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.