Our blog on English

Странице

четвртак, 4. фебруар 2016.

OUTFIT FOR VALENTINE'S DAY


Prvi outfit je za one devojke-žene koje vole da nose suknje i u njima se osećaju Božanstveno, a i ženstveno. Suknja asimetričnog kroja u kamiljoj boji je veoma aktuelna ove sezone tako da je možete kombinovati uz bilo šta. Ja sam odlučila da je ukombinujem sa lepršavom košuljom cvetnog dizajna, a na sve to dodala ovaj divan pončo šal sa resama koje su osvojile ovu sezonu. Crvene sandale, crvena torbica u obliku srca, i mali detalji upotpuniće ovaj outfit tako da ćete izgledati TOP!



Za one koje vole haljine, preporuka je da se mogu odlučiti za haljinu cvetnog dizajna. Ovakve haljine su veoma romantične, i deluju ženstveno. Sama za sebe govori tako da oko detalja nećete morati da brinete previše. Sve što će Vam trebati ako se odlučite za ovakav tip jesu minđuše u krem boji.



Ako ste dama koja je zakleta  pantalonama i nikada joj nije lagodno kada obuče suknju ili haljinu, sada možete da odaberete veoma trendi komad garderobe, a to je kombinezon. Njegova era tek počinje i biće veoma aktuelan tokom letnje sezone. U svim bojama, krojevima i materijalima... Ukoliko se odlučite za ovakav model i boju, topla preporuka je da ga kombinujete sa braon bojom, a kao detalje da upotrebite leopard print. 









I kombinacija:
majica- Zara
suknja- sa sajta http://www.kookai.com.au/
pončo- Mango
sandale- Zara
torbica- Accessorize
minđuše- Zara
lanče- Accessorize

II kombinacija: 
sandale- Aldo
torbica- Accessorize
minđuše- Forever 21 

III kombinacija:
bunda- Mango
sandale- Zara
torba- Guess
nakit (minđuše, narukvica, prsten)- Guess


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.